Spreekuur Loket Haarlem in het Rozenprieel 
8-6-2011 - Overig
Loket Haarlem organiseert vanaf 15 juni wekelijks een spreekuur in de Roos. Op woensdagen tussen 13.00 en 15.30 uur geven medewerkers kosteloos informatie, advies en praktische hulp bij vragen over wonen, welzijn, zorg, vervoer en financiŽn.

De medewerkers van het Loket kennen de weg als het gaat om het aanvragen voor voorzieningen, bijvoorbeeld als u chronisch ziek bent of als zelfstandig wonen steeds moeilijker voor u wordt. Maar ook als u financiŽle problemen heeft en hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van kwijtschelding, bijzondere bijstand e.d. kunt u een beroep op hen doen.

Vanaf juni is die hulp dicht bij huis te vinden; namelijk in Zorgcentrum De Roos. U kunt daar elke woensdagmiddag zonder afspraak naar binnen lopen voor informatie & advies over allerlei regelingen en mogelijkheden voor hulp en ondersteuning. Het Loket zal zo mogelijk uw vraag direct beantwoorden. Wanneer nodig, wordt u geholpen bij het doen van aanvragen of wordt een afspraak voor u gemaakt om de noodzakelijke hulp en ondersteuning in gang te zetten. De informatie, het advies en ondersteuning van Loket Haarlem is professioneel, onafhankelijk en gratis! Er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.
Loket Haarlem
Wijkspreekuur Rozenprieel: vanaf 15 juni elke woensdag van 13.00-15.30 uur (in de zomervakantie is het wijkspreekuur een aantal weken gesloten)Locatie De Roos - Tybautstraat 1, 2012 XJ Haarlem
Open: woensdag van 13.00 tot 15.30 uur

Zie verder: http://www.lokethaarlem.nl/
U kunt mailen naar: info@lokethaarlem.nl

Loket Haarlem is een samenwerkingsverband van Kontext, Gemeente Haarlem, Dock, Tandem, MEE nwh, Net-Werk Vrijwilligershulp Zuid Kennemerland, Haarlem Effect, Zorgbalans, de Vrijwillige Hulpdiensten, Sint Jacob, Zorggroep Reinalda en de Bibliotheek Haarlem en omstreken.

Commentaar 
U mag na 90 dagen geen reactie meer achterlaten.